Česká polícia našla telá troch detí, médiá píšu o vražde!

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 06:48 • 2 min
Česká polícia našla telá troch detí, médiá píšu o vražde!

VLASATICE - Telá troch detí objavila vo štvrtok česká polícia v meste Vlasatice v okrese Brno-vidiek. Podľa kriminalistov zrejme nešlo o prirodzenú smrť, podrobnosti zatiaľ neuviedli, informoval internetový server iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Server Týden.cz však napísal, že deti zavraždila ich matka a k činu sa priznala. Motívom bola údajne neutešená finančná situácia. 

Telá objavili policajti v jednom z domov. Podľa iDNES.cz išlo o novorodencov, čo nepriamo potvrdil aj starosta obce Pavel Pekař. "Viem len, že u nás na obecnom úrade boli policajti. Nebol som však priamo pri tom, takže konkrétne podrobnosti nepoznám. Má ale ísť o novorodencov," uviedol starosta. Polícia odmietla zverejniť akékoľvek ďalšie informácie s tým, že by to boli len špekulácie. Podrobnosti oznámi v priebehu dnešného dňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona