VIDEO Česká modelka a zosnulý Avicii: Vychovávali syna a chceli ďalšie dieťa. Modelka mu napísala po smrti srdcervúci list

NETKY.SK • 28 Apríl 2018, 09:00 • 2 min
VIDEO Česká modelka a zosnulý Avicii: Vychovávali syna a chceli ďalšie dieťa. Modelka mu napísala po smrti srdcervúci list

BRATISLAVA - Švédsky hudobník Avicii († 28), ktorý zomrel minulý týždeň v Ománe, mal vzťah s českou modelkou Terezou Kačerovou. Jasne to dokazujú spoločné fotografie, videá a dojemný list, ktorý kráska napísala na sociálnu sieť.

slovakia

left justify in out

Česká kráska Tereza Kačerová až po smrti hudobníka odhalila, že boli milenci. Dokazujú to spoločné fotografie, videá, kde je Avicii - vlastným menom Tim - aj s jej synom z predchádzajúceho vzťahu a dojemný list.  Podľa neho spolu žili tajným rodinným životom.

 

"Milý Tim, posledné dni som strávila čakaním na prebudenie, alebo nech mi niekto povie, že sa jedná o sprostý vtip, nejakú strašnú chybu. Až teraz mi dochádza, že ťa naozaj už nikdy nebudem mať možnosť vidieť. Prvé dni som obťažovala tvojich priateľov a pýtala sa ich, či je to pravda, dožadovala sa dôkazov...," napísala Kačerová na sociálnu sieť.

 

 

❤️ Part 1/2

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Kačerová (@terezakacerova),

 

"Hľadala som články, ktoré by mi potvrdili, že je to celé omyl. Kedykoľvek som ale videla tvoje meno spojené so skratkou R.I.P. alebo dátum tvojho úmrtia, znovu a znovu ma to hlboko zasiahlo. Keď som potom videla, že zmenili tvoj životopis na Wikipédii a namiesto "je" dosadili "bol", rozplakala som sa a pozerala na to niekoľko minút snažiac sa pochopiť, prečo píšu, že si zomrel 20. apríla 2018. Nedávalo mi to žiadny zmysel. Si príliš mladý, skvelý a ja ťa milujem na to, aby sa o tebe takto písalo(...) Daroval si mi náhrdelník s tromi diamantami - jeden pre teba, jeden pre Luka (pozn. redaktora Kačerovej syn) a jeden pre mňa (...)," píše Kačerová.

 

 

❤️ Part 2/2 *** NOTE: Mexican Coke = Coca Cola obviously. ***

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Kačerová (@terezakacerova),

 

V srdcervúcom vyznaní sa mu aj ospravedlňuje za "problémy". "Ospravedlňujem sa, že som ťa presviedčala, že si mal rakovinu kože a stresovala ťa tým, než to môj otec nevybral a ukázalo sa, že to bolo len znamienko. Ospravedlňujem sa, že každú moju periódu som na tvojej posteli zanechávala škvrny od krvi a ospravedlňujem sa, že som sa pre teba pripravila, do gala len jedenkrát za celý náš vzťah. Vždy som si priala náš vzťah držať v súkromí, pretože som chcela, aby bol len náš a nechcela som hrať v celom tom humbuku rolu. Myslela som si však, že ak by som toto svetu odhalila, bolo by to v moment, kedy oznamujem, že s tebou čakám dieťa. Ach, ako sa tento plán zmenil," dodáva Tereza.

 

 

The brightest stars burn out the fastest.

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Kačerová (@terezakacerova),

 

Hudobník pred svojou smrťou bojoval s alkoholizmom a predovšetkým psychickými problémami. Čo potvrdila aj jeho rodina, ktorá uviedla, že ich milovaný Tim si život vzal sám.

 

VIDEO Záhadná smrť slávneho hudobníka Aviciiho († 28): Mohla za to choroba?

 

Aviciiho rodina vyšla s pravdou von! Čo bolo skutočnou príčinou dídžejovej smrti?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies