Česká komédia Padesátka prekročila na Slovensku návštevnosť 50-tisíc divákov

NETKY.SK • 25 Január 2016, 18:54 • 2 min
Česká komédia Padesátka prekročila na Slovensku návštevnosť 50-tisíc divákov

BRATISLAVA - Zimná komédia Vojtu Kotka Padesátka vstúpila do slovenských kín na Štedrý deň ako posledná komédia roka 2015 s heslom "Kto sa smeje naposledy, ten sa smeje najlepšie".

slovakia

left justify in out

Spolu s divákmi, ktorí túto výzvu vypočuli, sa dnes presne mesiac po kinopremiére nakoniec môžu smiať tvorcovia i distributér snímky.

 

Padesátka v nedeľu 24. januára pokorila v našich kinách hranicu 50.000 divákov. "Komédiu si do slovenských kín prišlo pozrieť presne 50.742 ľudí. V Českej republike a na Slovensku má film potom celkovo vyše 370.000 divákov," TASR informovala Zuzana Szabóová, PR manažérka distribučnej spoločnosti Bontonfilm.

 

Okrem toho má snímka na svojom konte nedávne dve nominácie na prestížne filmové ceny Český lev, a to pre Jiřího Schmitzera za najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe a pre Janu Dopitovú v kategórii najlepšie masky.

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies