Česká herečka Zlata Adamovská a jej kolega Petr Štěpánek sa zosobášili

NETKY.SK • 29 Jún 2013, 13:14 • 2 min
Česká herečka Zlata Adamovská a jej kolega Petr Štěpánek sa zosobášili

BRATISLAVA - Česká herečka Zlata Adamovská sa v piatok vydala za svojho kolegu Petra Štěpánka. Ako informoval portál iDnes.cz, miesto obradu sa im podarilo utajiť. Dvojica sa zblížila počas nakrúcania seriálu Ordinace v růžové zahradě (2005). Síce sa spolu ukazovali na verejnosti, ale svoj vzťah vôbec nekomentovali. Svadbu pre portál Prásk! potvrdil riaditeľ divadla Ungelt Milan Hein.

slovakia

left justify in out

"Áno, môžem to potvrdiť, bol som medzi pozvanými, hoci som sa musel z obradu ospravedlniť. Je to však tak, ale miesto vám samozrejme nemôžem prezradiť," uviedol. Pre 54-ročnú Adamovskú aj pre o jedenásť rokov staršieho herca je to už tretia svadba. Známa televízna a divadelná herečka má za sebou manželstvo s hudobníkom a skladateľom Vadimom Petrovom, ktoré sa jej rozpadlo už v 23 rokoch. S druhým manželom Radkom Johnom, s ktorým má dve deti, sa rozviedli v roku 2010 po 26 rokoch. Štěpánkovou prvou manželkou bola herečka Regina Rázlová, druhý raz sa oženil so scenáristkou a režisérkou Vlastou Janečkovou, ktorá vlani zomrela.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona