Česká herečka Chantal Poullain dnes oslavuje 60. narodeniny, má jedno tajomstvo

NETKY.SK • 17 August 2016, 13:40 • 2 min
Česká herečka Chantal Poullain dnes oslavuje 60. narodeniny, má jedno tajomstvo

PRAHA - Herečka francúzskeho pôvodu Chantal Poullain - bývalá manželka českého herca Bolka Polívku, s ktorým má syna Vladimíra - oslavuje dnes šesťdesiatku.

slovakia

left justify in out

Počas skúšky muzikálu Adéla ještě nevečeřela v pražskom Divadle Broadway, kde skúša úlohu grófky, dostala obrovskú kyticu 60 červených ruží, informoval dnes bulvárny server Super.cz.

 

Dojatá herečka sa priznala, že miluje ruže i prekvapenia. K životnému jubileu jej spoločne s producentom muzikálu Oldřichom Lichtenbergom gratulovali kolegovia Václav Kopta, Václav Svoboda, Alžbeta Bartošová a Ruda z Ostravy či režisér Radek Balaš.

 

Na otázku novinárov, či má v súčasnosti nejakého partnera, vyhlásila, že to je jej súkromie. "To zo mňa nedostanete. To si nechám pre seba"Server Super.cz prevádzkuje spoločnosť Seznam.cz spoločne s vydavateľstvom Borgis.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies