Česká Eva Braunová! Polícia obvinila matku, ktorá sa na sociálynch sieťach prezentovala ako milenka Adolfa Hitlera!

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 12:35 • 2 min
Česká Eva Braunová! Polícia obvinila matku, ktorá sa na sociálynch sieťach prezentovala ako milenka Adolfa Hitlera!

Rozmach nacistickej ideológie badať aj u našich západných susedov. Do rozporu so zákonom sa dostala matka, ktorá mala na svojom facebookovom profile vystupovať ako milenka Adolfa Hitlera - Eva Braunová. Aby toho nebolo málo matka má trinásťročnú dcéru Michaelu, po ktorej už tri mesiace neúspešne pátra polícia.

slovakia

left justify in out

Matka Eva M. z Ústí nad Labem sa svojimi radikálnymi názormi netají a bez problémov ich až doteraz prezentovala na sociálnych sieťach. Jej účet je momentálne zablokovaný, pretože na ňom zdieľala rasistické príspevky, fotografie s nacistickými symbolmi a nemeckými vojnovými krížami.

 

Jej aktivity na internete si všimla polícia, ktorá momentálne pátra po jej zmiznutej dcére Michaele. Tá sa stratila začiatkom januára cestou do školy. Vyriešiť prípad sa nepodarilo ani potom, čo hlavný podozrivý - expriateľ matky Evy, spáchal vo februári samovraždu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona