Česká a slovenská UniCredit Bank sa spoja

NETKY.SK • 3 December 2012, 12:24 • 2 min
Česká a slovenská UniCredit Bank sa spoja

Česká a slovenská UniCredit Bank sa spoja - Slovensko V priebehu budúceho roka by sa mal zavŕšiť proces integrácie českej a slovenskej UniCredit Bank. Znamená to, že po spojení bude na Slovensku UniCredit Bank, zahraničná pobočka banky.

slovakia

left justify in out

imgV priebehu budúceho roka by sa mal zavŕšiť proces integrácie českej a slovenskej UniCredit Bank. Znamená to, že po spojení bude na Slovensku UniCredit Bank, zahraničná pobočka banky. 

Podľa slov generálneho riaditeľa UniCredit Bank Slovakia Miroslava Štrokendla tieto organizačné zmeny v žiadnom prípade neznamenajú obmedzenie aktivít banky na Slovensku, skôr naopak. Sústredenie zdrojov umožní aktivity ešte viac zintenzívniť. Taktiež sa bude pokračovať v rozširovaní retailovej siete. Zmena by sa nemala nijako dotknúť klientov. Očakáva sa, že predpokladané synergie začne nové usporiadanie prinášať v roku 2014.

"Cieľom projektu je, aby sme pre našich klientov neustále zvyšovali štandard služieb poskytovaných prostredníctvom bankových sietí v SR a ČR, ktoré zostanú bez väčších zmien. Investície do pobočkovej siete a rozvoja bankových služieb budú v oboch krajinách pokračovať," zdôraznil Štrokendl.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies