Česi v príprave proti Kanade bez zraneného Plašila

NETKY.SK • 6 November 2013, 14:38 • 2 min
Česi v príprave proti Kanade bez zraneného Plašila

PRAHA - Aj s brankárom FC Chelsea Petrom Čechom a stredopoliarom Arsenalu Londýn Tomášom Rosickým nastúpi česká futbalová reprezentácia na budúcotýždňové prípravné stretnutie s Kanadou.

slovakia

left justify in out

V nominácii z tradičných opôr chýba len zranený Jaroslav Plašil. Naopak, po zranení sa vracia do národného tímu Matěj Vydra a takisto Ladislav Krejčí, ktorý naposledy reprezentoval v marci. Nomináciu v stredu oznámil provizórny tréner českej reprezentácie Josef Pešice. Zápas s Kanadou sa bude hrať v piatok 15. novembra v Olomouci.
      
Nominácia českej futbalovej reprezentácie na prípravný zápas proti Kanade (15. novembra v Olomouci):

Brankári: Petr Čech (Chelsea Londýn), Tomáš Vaclík (Sparta Praha)
Obrancovia: Tomáš Sivok (Besiktas Istanbul), Theodor Gebre Selassie (Werder Brémy), Marek Suchý (Spartak Moskva), Ondřej Mazuch (Dnepropetrovsk), Ondřej Čelůstka (Sunderland)
Stredopoliari: Tomáš Rosický (Arsenal Londýn), Petr Jiráček (Hamburger SV), Tomáš Hübschman (Šachtar Doneck), František Rajtoral (Plzeň), Ondřej Vaněk (Jablonec), Vladimír Darida (Freiburg), Bořek Dočkal (Sparta Praha), Ladislav Krejčí (Sparta Praha)
Útočníci: Václav Kadlec (Frankfurt), Libor Kozák (Aston Villa), Matěj Vydra (West Bromwich)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies