Česi už nebudú čakať na Plekanca s Hudlerom

NETKY.SK • 10 Máj 2015, 12:58 • 2 min
Česi už nebudú čakať na Plekanca s Hudlerom

PRAHA - Tréner Česka Vladimír Růžička už čoskoro uzavrie súpisku pre hokejové majstrovstvá sveta v domácom prostredí a nebude čakať na dvojicu Tomáš Plekanec (Montreal) a Jiří Hudler (Calgary).

slovakia

left justify in out

Canadiens prehrávali v sérii s Tampou Bay 0:3 na zápasy, posledné dva duely však vyhrali. "Tým pádom pre nás pravdepodobne skončila možnosť, že by prišiel Tomáš Plekanec," uviedol pre hokej.cz asistent českého trénera Jaroslav Špaček. Kouč Růžička v prípade útočníka Montrealu chcel čakať do poslednej chvíle. Šiesty duel série je na programe v utorok, štvrťfinále MS vo štvrtok.


Hudlerovo Calgary prehráva s Anaheimom 1:3, ďalší zápas je na programe z nedele na pondelok. Aj keby Flames vypadli, Hudler už do Prahy nedorazí. "Myslím si, že už je neskoro. Kým by sa sem dostal, bol by utorok. Chlapci potrebujú tri, štyri dni, aby sa aklimatizovali. Tento variant asi padne. Navyše Jirka bol zranený a nehral," doplnil pre hokej.cz Špaček.


Na českej súpiske sú voľné miesta pre jedného brankára a dvoch korčuliarov. Mimo oficiálneho kádra sú zatiaľ gólman Jakub Kovář, obranca Michal Kempný a útočníci Michal Vondrka a Lukáš Radil.  Michala Vondrku v nedeľu doplnili na súpisku českého mužstva. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies