Česi pozorne sledujú zdravotný stav Jágra

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 10:56 • 2 min
Česi pozorne sledujú zdravotný stav Jágra

PRAHA - Hviezdny český hokejový veterán Jaromír Jágr znova znepokojil fanúšikov domáceho mužstva na MS v Prahe a Ostrave. Počas utorňajšieho zápasu A-skupiny so Švajčiarmi už v polovici úvodnej tretiny zamieril do kabín O2 Areny v spoločnosti fyzioterapeuta Pavla Kolářa, masíroval si oblasť zadného stehenného svalu či slabín. Zatiaľ nie je isté, či bude Jágr k dispozícii na štvrtkové štvrťfinále s Fínskom.

slovakia

left justify in out

"Musia sa k tomu vyjadriť lekári. Dúfame, že bude v poriadku," uviedol po zápase podľa iSport.cz reprezentačný tréner Česka Vladimír Růžička. Jednoznačný verdikt však nevedel povedať. Jágr začal súboj so Švajčiarmi v druhom útoku vedľa Jiřího Novotného a Romana Červenku. Po dvoch striedaniach si chvíľu tenisovou loptičkou masíroval slabiny, potom zamieril do kabíny a už sa do hry nevrátil.


Štyridsaťtriročný Jágr už v úvodnom dueli šampionátu proti Švédom inkasoval "sekeru" do malíčka, ale napokon pokračoval v turnaji. V doterajších siedmich stretnutiach dal štyri góly.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies