Česi odleteli do Francúzska aj s nedoliečeným Dočkalom

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 14:07 • 2 min
Česi odleteli do Francúzska aj s nedoliečeným Dočkalom

PRAHA - V stredu predpoludním odleteli z Prahy do Francúzska aj českí futbaloví reprezentanti, ktorí sa na EURO 2016 predstavia v náročnej D-skupine so Španielskom, Chorvátskom a Tureckom. Zverenci trénera Pavla Vrbu mali popoludní doraziť do hotela Clarion Chateau Belmont v Tours, ktorý bude počas ME ich prechodným domovom, a už podvečer si na základni prvýkrát zatrénovať.

slovakia

left justify in out

Mužstvo odletelo do Francúzska v kompletnom zložení, teda aj so stredopoliarom Bořekom Dočkalom, ktorý si doliečuje zranenie z prípravného stretnutia s Ruskom. Futbalisti v bielych košeliach a modrých sakách pred odletom ešte rozdali podpisy zberateľom autogramov. Viacerí hráči si cestou na letisko pozreli zostrih z utorkovej senzačnej výhry Gruzínska nad úradujúcimi majstrami Európy Španielmi (1:0), ktorí budú v pondelok 13. júna ich prvým súperom na šampionáte. "Tomáš Koubek niekde objavil, že na nebezpečné útoky Španieli vyhrali 94:10... Videl som v autobuse zostrih, Španieli mali veľa šancí, ale nepodarilo sa im ich premeniť. Boli by sme radšej, keby si taký zápas blbec vybrali až s nami," citoval portál sport.cz brankára Tomáša Vaclíka, ktorý nezabudol na povolený doping v podobe obľúbených želé medvedíkov.

 

Michal Kadlec si zasa - rovnako ako väčšina hráčov - pribalil do kufra hernú konzolu. "Dostali sme dva väčšie kufre, čo bolo dobre," prezradil skúsený obranca. Otázne je, či sa hráči zbalili na desať alebo 30 dní... "Vecí mám dosť na obe alternatívy. Pokiaľ by sme vo Francúzsku vydržali až do konca turnaja, tak by nám ich museli iba viackrát vyprať," dodal Kadlec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies