Česi na šampionáte bez Hemského a Pastrňáka, Krejčí chce prísť

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 18:27 • 2 min
Česi na šampionáte bez Hemského a Pastrňáka, Krejčí chce prísť

PRAHA - Česká hokejová reprezentácia sa na domácich MS v Prahe a Ostrave predstaví bez útočníkov Aleša Hemského z Dallasu a Davida Pastrňáka z Bostonu.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií spravodajského portálu idnes.cz by ale na turnaji v domácom drese nemali chýbať hviezdy z NHL Jaromír Jágr, David Krejčí či Jan Hejda.
     

Hemský je zranený, Pastrňák musí na farmu do AHL. O ich neúčasti informoval tréner ČR Vladimír Růžička na pondelňajšom reprezentačnom zraze vo Veľkých Popoviciach.
     

K mužstvu sa ale pripojí Jágr, ktorý predĺžil zmluvu s Floridou. Štyridsaťtriročný fenomén sa pridá ku národnému tímu pred prípravnými duelmi s Fínmi, ale definitívne sa rozhodne až potom. "S Jardou som hovoril v nedeľu. Potrebuje si vybaviť nejaké veci v New Jersey. Sme dohovorení, že dorazí v týždni, keď hráme s Fínmi. Chcel by som, aby odohral aspoň jeden zápas a zvykol si na veľké ihrisko," povedal Růžička.
     

Ak prejdú výstupnými lekárskymi prehliadkami, budú na šampionáte štartovať útočník Krejčí z Bostonu aj obranca Colorada Hejda. Tréner domácich počíta aj s útočníkom Jakubom Voráčkom z Philadelphie, Tomášom Hertlom zo San Jose a Martinom Eratom z Arizony. Už tento týždeň sa k tímu pridá aj obranca Michal Jordán z Caroliny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies