Česi na MS napokon bez brankára Paveleca

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 11:54 • 2 min
Česi na MS napokon bez brankára Paveleca

PRAHA - Tréner českej hokejovej reprezentácie Vladimír Vůjtek napokon nemôže rátať so službami brankára Ondřeja Paveleca na májových majstrovstvách sveta v Rusku.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný gólman síce skúsenému koučovi prisľúbil účasť na šampionáte, no škrt cez rozpočet mu urobila výstupná prehliadka brankára v klube zámorskej NHL Winnipeg Jets. "Jeho koleno by vraj nevydržalo päťtýždňovú záťaž. S Ondrom som hovoril, na lekárskej prehliadke strávil asi štyri hodiny a klub ho bohužiaľ neuvoľní. Musíme zobrať situáciu na vedomie, budeme ďalej sledovať dianie v NHL," povedal Vůjtek pre hokej.cz. Česi majú aktuálne k dispozícii troch brankárov z KHL - Pavla Francouza, Dominika Furcha a Jakuba Kovářa. V hre je aj možnosť, že do tímu pribudne Jakub Štěpánek, ktorému sa darí vo švajčiarskej NLA. Okrem Paveleca neprešiel výstupnou lekárskou prehliadkou ani útočník David Krejčí, ktorý má problémy s panvovou kosťou a zrejme bude musieť na operáciu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies