Česi mali proti Nórom dvoch kapitánov

NETKY.SK • 15 Máj 2013, 09:04 • 2 min
Česi mali proti Nórom dvoch kapitánov

ŠTOKHOLM - Česká hokejová reprezentácia mala podľa oficiálnych zostáv v utorkovom stretnutí majstrovstiev sveta v Štokholme s Nórskom (7:0) až dvoch kapitánov.

slovakia

left justify in out

V zápasovej súpiske, ktorý je zverejnený aj na webe Medzinárodnej hokejovej federácie, figuruje céčko pri mene Jiřího Novotného, ale aj pri čerstvej posily z NHL Tomáša Plekanca. Útočník Montrealu bol kapitánom Českej republiky na vlaňajšom šampionáte. Na terajšom patrí funkcia Novotnému. Organizátori spravili chybu a pri Plekancovi použili po jeho zapísaní na súpisku vlaňajší údaj.
"Tomášovi by som mohol funkciu kapitána nechať... Ale nie, ja ho nedám," uviedol podľa českého webu iSport.cz Jiří Novotný a dodal: "Je úplne fuk, kto má céčko na prsiach. Ide o to, aby sme sa nebáli povedať si chyby, ktoré robíme. Taký Vory (Voráček - pozn.) hovorí v kabíne tiež, aj keď má len 24 rokov."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona