Česi majú sedem bodov a sú štvrtí, Růžička: Zatiaľ to nie je dobré

NETKY.SK • 8 Máj 2015, 08:15 • 2 min
Česi majú sedem bodov a sú štvrtí, Růžička: Zatiaľ to nie je dobré

PRAHA - Českí hokejisti majú po štyroch zápasoch na domácich MS na konte sedem bodov a v tabuľke im patrí štvrtá priečka. Vo štvrtok zaznamenali druhý triumf na turnaji, keď v pražskej O2 aréne zdolali Francúzov 5:1.

slovakia

left justify in out

Tréner Vladimír Růžička však napriek presvedčivému víťazstvu nebol spokojný. "Zatiaľ to nie je dobré," povedal kouč ČR na pozápasovej tlačovej konferencii. "Prvé dve tretiny sme mali optický tlak, ale nemali sme poriadnu šancu. Máme veľa striel od modrej, ale nemáme nikoho pred bránkou. V druhej tretine sme si povedali, že sa tam musíme viac tlačiť. Ale ukľudnili sme sa až po góle na 3:1, dovtedy tam bola nervozita," dodal.

 

Česi sú doma pod veľkým tlakom verejnosti, štvrtkový duel sledovalo v hale 17.110 divákov. Růžička priznal, že aj to malo vplyv na hru mužstva: "Príde sedemnásťtisíc ľudí, hráčov fanúšikovia vidia v hale aj po celom meste. Ľudia to strašne prežívajú a chalani ich nechcú sklamať. Hráčov atmosféra možno trochu zväzuje. Bojovnosť tam je, ale chýba trochu kľudu."

 

Česi sa v základnej A-skupine stretnú ešte s Rakúskom, Nemeckom a Švajčiarskom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies