Česi dopíšu na súpisku Koukala s Pavelcom

NETKY.SK • 9 Máj 2013, 09:30 • 2 min
Česi dopíšu na súpisku Koukala s Pavelcom

ŠTOKHOLM - Česká hokejová reprezentácia už môže na MS v Štokholme počítať s brankárom Ondřejom Pavelcom. Gólman Winnipegu je s mužstvom od príletu do švédskej metropoly, ale zatiaľ ešte nefiguroval na súpiske pre zdravotné problémy.

slovakia

left justify in out

"Nie je na čo čakať. Saša Salák má problémy so zlomeným prstom, čo ho limituje pri práci s hokejkou. Ak bude Pavelec v stredu bez problémov trénovať, zapíšeme ho na súpisku a bude chytať," uviedol pre hokej.cz tréner Alois Hadamczik. 

Štvrtý český brankár Jakub Kovář, ktorý priletel vypomôcť pri zdravotných problémoch Pavelca a Saláka, sa napokon nedostane na súpisku. Pôvodne mal byť trojkou, ale v čase uzatvárania nominácie ochorel a tréneri uprednostnili Pavla Francouza. "Ak bude chcieť zostať s nami, tak ho tu necháme," dodal Alois Hadamczik. 

Český kouč pravdepodobne vo štvrtok predpoludním pred súbojom s Dánskom dopíše na súpisku aj Petra Koukala. Útočník Nižnekamsku by mal nastúpiť už v tomto zápase. Do oficiálneho kádra pre MS sa zatiaľ nedostali Marek Trončinský a Jakub Krejčík. Česi čakajú, ako dopadnú rokovania Mareka Židlického o novej zmluve v New Jersey. Ak by ju stihol uzavrieť, mohol by posilniť tím. "Chcel by som, aby to dobre dopadlo, ale nedokážem povedať, nakoľko je to reálne,“ doplnil pre hokej.cz Alois Hadamczik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies