Cesc Fabregas dostal zákaz vedenia motorového vozidla

NETKY.SK • 10 Október 2015, 16:01 • 2 min
Cesc Fabregas dostal zákaz vedenia motorového vozidla

LONDÝN – Podľa správ anglického denníku Mirror dostal záložník londýnskej Chelsea Cesc Fabregas zákaz viesť motorové vozidlo po dobu šiestich mesiacov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný futbalista sa príliš ponáhľal na svojom Aston Martin Vintage, keď mu namerali rýchlosť 96 km/h (60mph) na úseku, kde je povolená len osemdesiatka (50 mph). Za tento skutok dostal do svojho vodičského oprávnenia šesť bodov, finančnú pokutu a zákaz viesť motorové vozidlo po dobu šiestich mesiacov.

Vyzerá to tak, že Fabregas bude potrebovať osobného šoféra, ktorý ho bude voziť na tréningy takmer do konca sezóny. Táto nepríjemnosť je tak ďalšou vráskou na čele trénera José Mourinha, ktorý je pod obrovským tlakom kvôli zlým výsledkom jeho zverencov.

Fabregasov štart do prebiehajúcej sezóny je katastrofálny a je len svojím tieňom z tej minulej, keď ovládal celý stred poľa a výrazne pomohol Chelsea k zisku majstrovského titulu. Zákaz šoférovania mu určite nezlepší alebo nezhorší zvyšok sezóny, ale je to zbytočný problém, ktorý musí riešiť popri hľadaní svojej stratenej formy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies