Čeryšev dostal od fanúšikov Barcy mohutné ovácie

NETKY.SK • 4 Február 2016, 10:59 • 2 min
Čeryšev dostal od fanúšikov Barcy mohutné ovácie

BARCELONA - Keď sa nová akvizícia futbalovej Valencie Denis Čeryšev chystal nastúpiť na trávnik v Barcelone počas prvého semifinále národného pohára, zrejme netušil, čo ho čaká.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný ruský reprezentant dostal pri príchode na trávnik v 58. minúte od fanúšikov "blaugranas" mohutné ovácie, kričali "Čeryšev, milujeme ťa". Vtedy svietil na ukazovateli stav 3:0 pre domácich.

 

Čeryšev je príčina vyradenia Realu Madrid, najväčšieho rivala Barcelony, z Copa del Rey, pretože neoprávnene zasiahol do úvodného duelu 16-finále na pôde Cádizu. Národná federácia RFEF pre porušenie pravidiel následne vylúčila "biely balet" zo súťaže, vtedy Real trénoval ešte Rafael Benítez. Čeryšev je vo Valencii od začiatku tohto týždňa na polročnom hosťovaní.


Barcelona v stredu rozdrvila Valenciu 7:0 a pred odvetou má postup do finále prakticky už vo vrecku. Štyri góly strelil Uruguajčan Luis Suárez, hetrikom sa prezentoval Lionel Messi. Na konci prvého polčasu ešte nepremenil penaltu Neymar. Druhú semifinálovú dvojicu tvoria FC Sevilla a Celta Vigo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies