Červení Pepe a Pereira vyviazli s trestom na jeden duel

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 17:31 • 2 min
Červení Pepe a Pereira vyviazli s trestom na jeden duel

SAO PAULO - Stopér portugalskej reprezentácie Pepe dostal od disciplinárnej komisie Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) za vylúčenie v pondelkovom zápase s Nemeckom na MS 2014 trest len na jedno stretnutie.

slovakia

left justify in out

Rovnako pochodil aj Uruguajčan Maxi Pereira, ktorý videl červenú kartu v závere súboja s Kostarikou.

Obranca Realu Madrid najprv pri bežeckom súboji udrel rukou do tváre protihráča Thomasa Müllera a potom ešte nezmyselne zaútočil hlavou na sediaceho Nemca. Tridsaťjedenročný Portugalčan Pepe opäť potvrdil, že si nevie udržať nervy na uzde, v minulosti už mnohokrát doplatil na svoje prchké správanie a vylúčením oslabil klubového zamestnávateľa. Tentoraz mal však šťastie, keďže "disciplinárka" mu naparila najmenší možný trest. Pepe vynechá len nedeľňajšie stretnutie proti Spojeným štátom americkým a v prípade potreby bude k dispozícii trénerovi Paulovi Bentovi na záverečný súboj Portugalska v G-skupine s Ghanou (štvrtok 26. 

 

Obranca Pereira v nadstavenom čase kopol najlepšieho hráča Kostariky Joela Campbella a Uruguajčanom bude chýbať vo štvrtkovom stretnutí s Anglickom. Do zostavy sa môže vrátiť budúci utorok proti Taliansku. 

 

Pepe vyviazol s pokutou 15 000, Pereiru bude červená karta stáť 10 000 švajčiarskych frankov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies