Suroviny: 1 chladené pizzové cesto(dostať kúpiť v obchode), 300 g mletého bravčového mäsa, 50 g slaniny, 150 g eidam, 50 ml piva, 200 g kečupu, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, 3 feferónky, , oregano, petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie, tuk na vymastenie plechu
Príprava:
Cesto uložíme na vymastený plech a potrieme kečupom. Cibuľu, slaninu, cesnak, feferóny pokrájame a opečieme na panvici. Pridáme mleté mäso, 3 lyžice kečupu, koreniny, podlejeme pivom a podusíme. Zmes rozložíme na cesto, posypeme syrom a upečieme. Zdobíme petržlenovou vňaťou.
Čas prípravy: 60 minút
Prajeme dobrú chuť.
Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies