Čerstvo vydatá dcéra Clinta Eastwooda chce anulovať manželstvo

NETKY.SK • 26 November 2013, 08:53 • 2 min
Čerstvo vydatá dcéra Clinta Eastwooda chce anulovať manželstvo

LAS VEGAS - Čerstvo vydatá Francesca Fisher-Eastwood, dcéra herca a režiséra Clinta Eastwooda a herečky Frances Fisher, chce anulovať manželstvo s Jordanom Feldsteinom, ktorý je bratom Jonaha Hilla.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa vzala 17. novembra v Las Vegas a zdroj z jej okolia magazínu Us Weekly prezradil, že išlo len o divokú noc. "Vypili veľa alkoholu a nevedeli, čo robia," vysvetlil zdroj. Hovorca 83-ročného Eastwooda však o anulovaní manželstva zatiaľ nepočul, a tak informácie nepotvrdil.

Dvadsaťročná Francesca Fisher-Eastwood je jedným zo siedmich detí Clinta Eastwooda, ktorý sa momentálne rozvádza so svojou druhou manželkou Dinou. Francesca Fisher-Eastwood sa venuje herectvu a modelingu, predstavila sa tiež v reality šou Mrs. Eastwood And Company. Tento rok v januári sa na 70. ročníku odovzdávania filmových a televíznych cien Zlatý glóbus zhostila úlohy Miss Golden Globe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona