Čerstvé obavy o Wilshera, keď stredopoliar mieri do Švédska na operáciu kolena

NETKY.SK • 17 Máj 2012, 14:35 • 2 min
Čerstvé obavy o Wilshera, keď stredopoliar mieri do Švédska na operáciu kolena

erstvé obavy o Wilshera, keď stredopoliar mieri do Švédska na operáciu kolena - Futbal LONDÝN – Objavili sa čerstvé obavy o Jacka Wilshera kvôli jeho problémom so zranením, keď Arsenal oznámil, že ich záložník bude cestovať do Švédska na operáciu kolena.

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN – Objavili sa čerstvé obavy o Jacka Wilshera kvôli jeho problémom so zranením, keď Arsenal oznámil, že ich záložník bude cestovať do Švédska na operáciu kolena.

Wilshere vynechal celú sezónu 2011-12 kvôli problémom s trieslami a zraneniam členka, ale Gunners dúfajú, že táto posledná operácia nebude mať vplyv na jeho rehabilitáciu a stihne sa vrátiť včas pred sezónou.

Vyhlásenie klubu: "Jackova prebiehajúca rehabilitácia so šľachou v ľavom kolene je dlhodobý problém. V dôsledku toho v najbližších dňoch odcestuje do Švédska na menší zákrok. Neočakávame, že by táto procedúra mala nejaký významný vplyv na Jackov návrat pred budúcou sezónou. Po návrate do Anglicka, bude cez leto pokračovať vo svojej rehabilitácii s lekárskym tímom Arsenalu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies