Černosi so zbraňami prepadli dom milionára, ktorý sa bránil. Polícia ho stíha za rasový útok...

NETKY.SK • 3 Júl 2018, 08:43 • 2 min
Černosi so zbraňami prepadli dom milionára, ktorý sa bránil. Polícia ho stíha za rasový útok...

LONDÝN - Ako v zlom filme sa musí cítiť milionár Nigel Stringer, ktorý bol na svojom pozemku prepadnutý gangom černochov a kvôli tomu, ako bránil seba a svoju rodinu je teraz stíhaný za rasovo motivované napadnutie, píše Daily Mail.

slovakia

left justify in out

Stringer (67) trávil jedno popoludnie so svojou ženou a dcérami na svojom panstve v hodnote 2 milióny libier, keď pri bráne zastavili tri autá plné neznámych černochov a niektorí z nich preliezli bránu. Stringer ihneď zavolal na políciu, ale pretože votrelci už boli pri dverách, vybehol von s hokejkou a jedného z nich konfrontoval.

 

Černosi mali železné tyče, neskôr našiel v tráve odhodený nôž. Stringerovi sa podarilo vytlačiť jedného z nich od domu. Počul, ako naňho kamaráti kričia „Poďme neger, daj ho dole!“ Napadlo ho, že použije ich slovník a skúsil ich zastrašiť. Kričal, že ak niektorý z negrov vlezie na jeho pozemok, udrie ho a upozornil ich, že volal políciu.

 

Vtedy jeden z nich sám zavolal políciu, že bol napadnutý a rasovo urážaný. Keď dorazila polícia, vyhodnotila situáciu tak, že černosi omylom vstúpili na cudzí pozemok, za čo ich odmietli stíhať. V prípade Stringera sa však rozhodli vziať ho na stanicu, kde mal vypovedať o napadnutí votrelcov.

 

A to nie je vtip, píše server stredoevropan.cz. Aj keď mal gang zbrane, polícia sa rozhodla, že v ich prípade šlo len o neoprávnený vstup na cudzí pozemok a tým skutočným zločincom je Stringer, ktorý na nich zbytočne tvrdo reagoval a počastoval ich rasovými urážkami. To je zrejme možné len v Británii.

 

Stringer sa rozhodol viesť vlastné občianske vyšetrovanie, ktorým chce nezmyselný postup polície konfrontovať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies