Černobílé turné Lucie Bílej po úspechu v Česku prichádza na Slovensko

NETKY.SK • 21 Október 2014, 20:32 • 2 min
Černobílé turné Lucie Bílej po úspechu v Česku prichádza na Slovensko

BRATISLAVA - Po vypredaných koncertoch v Prahe (15.10.), Pardubiciach (17.10.) a Ostrave (19.10.) prichádza 16-násobná držiteľka českého Zlatého slávika Lucie Bílá a jej Černobílé turné na Slovensko, výpravnú šou ponúkne už vo štvrtok 23. októbra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Na pódiu spolu s ňou vystúpia jej klavirista a dlhoročný spolupracovník Petr Malásek s kapelou, tanečná skupina The Pastels, svetlomaliar Alex Dowis či famózny bubeník Mika Ronos. Všetci už minulý rok dokázali, že svojím talentom vedia zaujať a doslova strhnúť publikum. Program tour sa oproti tomu minuloročnému veľmi nemení.
     

„Netreba meniť niečo, čo sa páčilo, osvedčilo a čo funguje. Černobílé turné 2014 je rovnaké ako to minuloročné, ktoré bolo megaúspešné. Tento rok žiadna veľká zmena nebude, snáď len pribudne pesnička v rockovej časti. Ide o jeden z najväčších hitov v čase spolupráce so skupinou Arakain, s ktorou chystám na budúcu jar veľké turné,“ uviedla pre médiá Lucie Bílá. 
     

Dôvodov, prečo sa speváčka aj tento rok pustila do Černobílého turné, bolo viac. „Prvý je záujem ľudí, ktorí sa minulý rok na koncert nedostali alebo ho chcú vidieť znova, a druhým je záznam koncertu na DVD. Hovorí sa, že čo sa napíše či nakrúti, nemusí sa pamätať. A ja by som si veľmi želala, aby sa na jedno z mojich najväčších turné nezabudlo! Už teraz sa na tú veľkú jazdu na Slovensku s celým tímom veľmi teším,“ dodala. 
     

„K turné som vydala a pokrstila taký bonbónik – trojalbum Diamond Collection, ktoré je plné všetkého krásneho, čo mi kedy vyšlo. Je to radosť pre mňa i pre mojich fanúšikov a krásny darček všetkým okolo mňa. Každý si na albume s päťdesiatimi pesničkami môže nájsť to, čo má rád.“
     

Hala v Bratislave sa tak po roku opäť zaplní najobľúbenejšími piesňami Lucie Bílej. Najpopulárnejšia a najlepšia česká speváčka opäť rozdá veľkú dávku jej povestnej energie, lásky a optimizmu. „Prajem si iba jedno jediné, aby to bolo opäť niečo výnimočné. Som doslova posadnutá tým, čo robím, ale budem rada, keď to nebude len muzika, ale hlavne zážitok. Príďte. O tom sa nedá hovoriť, to sa jednoducho musí vidieť a zažiť,“ pozýva na bratislavský koncert Lucie Bílá.
     

Vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies