Černák odíde v máji za kondičným trénerom Floridy Panthers

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 09:36 • 2 min
Černák odíde v máji za kondičným trénerom Floridy Panthers

KOŠICE - Mladý hokejový obranca HC Košice Erik Černák si doliečil zranenie členka a začína s prípravou na odchod do zámoria.

slovakia

left justify in out

Už druhý rok po sebe nemohol zasiahnuť do víťaznej finálovej série oceliarov, vlani ho vyradila účasť na majstrovstvách sveta do 18 rokov, teraz zdravotné problémy. Sedemnásťročný Košičan už myslí na tohtoročný draft NHL, kde by ho mohli vybrať zo Slovákov najvyššie. Ešte pred júnovým výberom nováčikov však čaká Černáka bohatý program.

 

"V najbližšej dobe ma čakajú tréningy tu v Košiciach a potom odchádzam prvého mája na Floridu, kde sa budem pripravovať osobitne s kondičným trénerom, ktorý má na starosti tím Florida Panthers. On by ma mal pripraviť na testy v Buffale a potom uvidíme, ako sa vyvinie situácia v drafte," povedal pre denník Korzár Erik Černák.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies