Čepelovej prvoaprílová obeť Serena sa už teší na Madrid

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 14:25 • 2 min
Čepelovej prvoaprílová obeť Serena sa už teší na Madrid

MADRID - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová si mesiac dobíjala baterky, už sa teší na budúcotýždňový antukový turnaj v Madride.

slovakia

left justify in out

"Každodenne cítim tlak. Myslím si však, že je to v podstate dobré. Znamená to totiž, že stále bažím po úspechoch. Ak by to bolo inak, mávla by som rukou. Teraz som potrebovala niekoľko týždňov voľna, počas ktorých som sa nezaoberala tenisom a dávala som sa dokopy," cituje magazín Tennis mladšiu zo sestier Williamsových s odvolaním sa na web Mutua Madrid. 

 

Serena 1. apríla v 2. kole na zelenej antuke v americkom Charlestone senzačne prehrala dvakrát 4:6 s Janou Čepelovou, odvtedy pauzovala. Pred dvoma týždňami sa objavili jej fotky z pláže v Miami, minulý týždeň sa vrátila do prípravy v Akadémii Patricka Mouratogloua. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies