Čepelová začína s tréningom, NTC v Košiciach nepodporuje

NETKY.SK • 13 Február 2015, 10:18 • 2 min
Čepelová začína s tréningom, NTC v Košiciach nepodporuje

KOŠICE - Slovenská tenistka Jana Čepelová sa pomaly zotavuje zo zápalu pľúc, ktorý ju vyradil z účasti na grandslamovom Australian Open, a začína pomaly s ľahkým tréningom.

slovakia

left justify in out

V Melbourne pred začiatkom úvodného turnaja veľkej štvorky ju museli hospitalizovať, v nemocnici jej zistili infekciu na pľúcach. Po šiestich dňoch v opatere austrálskych lekárov sa presunula domov na Slovensko.

 

"Cítim sa už lepšie. Bola som na kontrole a doktor mi dovolil už chodiť von, pretože dovtedy som len ležala doma a liečila sa. Môžem začať pomaly s ľahkým tréningom a dostávať sa do kondície, pokiaľ nebudem kašľať," uviedla v rozhovore pre denník Korzár Jana Čepelová, ktorá sa doliečuje doma v Košiciach. 

 

Dvadsaťjedenročná zverenkyňa Martina Zathureckého vynechá všetky februárové turnaje, o pár týždňov by však už chcela byť v zápasovom kolotoči. "Chcela by som stihnúť turnaje v Amerike - Indian Wells a Miami. Bude to približne o mesiac, takže to by som mohla stihnúť, keby išlo všetko podľa plánu. V prvom rade by som však chcela ostať zdravá a aby sa mi vyhýbali zranenia," doplnila Čepelová. 

 

V poslednej dobe sa diskutuje aj o zriadení Národného tenisového centra v Košiciach. Podľa slovenskej fedcupovej reprezentantky je však otázne, či by malo opodstatnenie a zmysel. "Môj názor je taký, že NTC v Košiciach ani nie je potrebné. Málokto sa už venuje tenisu vážnejšie, skôr to deti skúšajú len cez nejaké krúžky a podobne. Zároveň by to nevyriešilo problém s cestovaním, pretože tak či tak by museli chodiť aj do Bratislavy. Keby to bolo postavené pred desiatimi alebo pätnástimi rokmi, tak by to bolo iné," vyjadrila svoj názor pre Korzár Čepelová. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies