Čepelová sa vracia, už smeruje do Indian Wells

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 14:29 • 2 min
Čepelová sa vracia, už smeruje do Indian Wells

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Jana Čepelová sa po zápale pľúc vráti do súťažného diania už od 11. marca za Atlantikom.

slovakia

left justify in out

V stredu absolvovala posledný tréning s koučom Martinom Zathureckým pred odletom do kalifornského Indian Wells na "hardové" podujatie WTA Premier Mandatory BNP Paribas Open.

 

Informáciu priniesla oficiálna internetová stránka 21-ročnej Košičanky Čepelovej, ktorá poďakovala kondičným trénerom Ladislavovi a Davidovi Olaszovcom za prípravu na fyzicky náročný program po vynechaní úvodnej časti sezóny. 

 

Momentálne 67. tenistka svetového rebríčka WTA vo dvojhre Čepelová v januári prehrala v 1. kole v novozélandskom Aucklande (Američanka Venus Williamsová) aj tasmánskom Hobarte (Nemka Annika Becková), následne musela pre chorobu zrušiť svoj štart na melbournských grandslamových Australian Open.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies