Cenu televízie Óčko môžu získať Kontrafakt aj Celeste Buckingham

NETKY.SK • 18 Február 2014, 09:47 • 2 min
Cenu televízie Óčko môžu získať Kontrafakt aj Celeste Buckingham

BRATISLAVA - Česká hudobná televízia Óčko zverejnila nominácie na svoje výročné ceny.

slovakia

left justify in out

Medzi nominovanými v jedenástom ročníku sú aj slovenskí interpreti, konkrétne Kontrafakt, Celeste Buckingham, Majk Spirit a Martin Harich. Buckingham pritom môže získať až dve ceny, keďže je nominovaná v kategóriách Speváčka roka a tiež Videoklip roka (Majk Spirit feat. Celeste Buckingham - I Was Wrong).

Kontrafakt sa môže stať skupinou roka, pričom o tento titul súperí s formáciami Chinaski, Kryštof a Mandrage. Súperkami Buckingham sú české speváčky Debbi, Klára Vytisková a Lucie Vondráčková. Štvoricu nominovaných v kategórii Spevák roka tvoria David Deyl, Martin Harich, Richard Krajčo a Tomáš Klus. Martin Harich je rovnako ako Majk Spirit so Celeste Buckingham nominovaný aj na cenu za Videoklip roka, konkrétne za video ku skladbe Čakám čo sa stane. Zvyšné dva nominované videoklipy sú Bomby (Ben Cristovao) a Cesta (Kryštof feat. Tomáš Klus). Objavom roka sa stane jeden zo štvorice interpretov Adam Mišík, Ille, Lenny a We On The Moon. 

"Diváci rozhodli o konečnom zložení interpretov, ktorí sa stretnú o konečné prvenstvo v 11. ročníku našich hudobných cien. Medzi nominovanými bolo viac než 120 českých a slovenských hudobníkov, spevákov, speváčok a skupín najrôznejších žánrov," uviedol hovorca televízie Óčko Jiří Voříšek s tým, že do záverečnej časti sa dostali najčastejšie nominovaní interpreti. Hlasovanie na webstránke ocko.tv potrvá do 28. februára, ceny rozdajú 8. marca v priamom prenose. 

Prehľad nominácií na ceny českej hudobnej televízie Óčko: 

Spevák roka: 

David Deyl 
Martin Harich 
Richard Krajčo 
Tomáš Klus 

Speváčka roka: 
Celeste Buckingham 
Debbi 
Klára Vytisková 
Lucie Vondráčková 

Skupina roka: 
Chinaski 
Kontrafakt 
Kryštof 
Mandrage 

Objav roka: 
Adam Mišík 
Ille 
Lenny 
We On The Moon 

Videoklip roka: 
Ben Cristovao - Bomby 
Kryštof feat. Tomáš Klus - Cesta 
Majk Spirit feat. Celeste Buckingham - I Was Wrong 
Martin Harich - Čakám čo sa stane



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies