Centrum mesta na východe Číny navštívil diviak: Kúpal sa v miestnom jazere!

NETKY.SK • 13 Február 2014, 06:53 • 2 min
Centrum mesta na východe Číny navštívil diviak: Kúpal sa v miestnom jazere!

PEKING - Diviak sa utopil po tom, ako pol hodiny plával v ľadových vodách jazera v centre mesta Chang-čou na východe Číny.

slovakia

left justify in out

Zametač si v utorok popoludní všimol, Ako zviera Plava uprostred obľúbeného, ​​známeho Západného jazera, nahlásil na mestskej sprave vodných Plôch. Mestský úrad Polícia potom vyslali člny s hliadka na záchranu otužilého Diviaky, informovala tlačová agentúra Sinchua.
      

Ked sa člny začali približovať k Diviaky, zvýšil tempo plávaním smeroval Preč od záchranárov. Plával AZ robiť vyčerpaním - Smrť si ho vzala v mrazivej Vode. V meste napadol prvý Sneh tohtoročnej zimy ľan deň predtym.
      

Na miesto sa ponáhľal hľa osobné z mestskej zoologickej záhrady niesol uspávajúce šípky, pivo KED Dorazil k jazero, diviak Už nežil. Jeho telo z Vody vytiahli na odviezli.
      

Chang-Čou, Ktory Cestovateľ Marco Polo nazval Rajskej mesto, JE preslávené umelecky upravenú, malebné scenérie. HOCI JE Západné jazero v centre mesta, diviak Don zavítal najmenej Trikrát - v Roku 2005, 2007 2011, Ako uvadzaju predchádzajúce správy medii.
      

Nedostatok prirodzených nepriateľov, dobre zachovaná vegetácie na okolitých kopcoch ZÁKAZ LOVU v Okolie jazera prispievajú k Tomu, ze Diviaky sa v meste Objavuj coraz častejšími.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies