Centrum Čunova má novú podobu

NETKY.SK • 6 September 2014, 13:42 • 2 min
Centrum Čunova má novú podobu

BRATISLAVA - Bratislavská mestská časť Čunovo má nové centrum. Nové centrum Čunova dnes slávnostne uviedli do užívania.

slovakia

left justify in out

Na jeho vybudovanie získala mestská časť viac ako štvrťmilióna eur z eurofondov cez Operačný program Bratislavský kraj, agentúru SITA o tom informovala hovorkyňa Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Iveta Tyšlerová. Podľa predsedu BSK Pavla Freša sa Čunovo, ktoré za posledné roky veľmi omladlo, stalo aj vďaka novému parku s ihriskom o čosi atraktívnejším.

 

Do centra Čunova pribudli nové dreviny a upravený trávnik. Vznikol tak obecný park pre oddych a relax všetkých obyvateľov aj návštevníkov Čunova. Vybudovali tu tiež detské ihrisko s ôsmymi prvkami na hry detí, preliezkami, šmykľavkou, hojdačkami a ďalšími. V parku opravili chodníky, osadili 11 nových lavičiek, tri stojany na bicykle, odpadkové koše a aj altánok a fontánku s pitnou vodou. Rekonštrukcie sa dočkalo aj verejné osvetlenie. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona