Centrálne príjmy v Univerzitnej nemocnici Bratislava budú počas sviatkov fungovať normálne, čaká sa viac pacientov

NETKY.SK • 22 December 2015, 09:23 • 2 min
Centrálne príjmy v Univerzitnej nemocnici Bratislava  budú počas sviatkov fungovať normálne, čaká sa viac pacientov

BRATISLAVA - V Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB), ktorá je najväčšou na Slovensku, budú počas sviatkov len akútni pacienti a slúžiaci personál. "Nemocnica v tomto období opäť obmedzí svoju činnosť. Opatrenie potrvá do 3. 1. 2016 a dotkne sa len plánovanej zdravotnej starostlivosti," uviedla pre TASR hovorkyňa nemocnice Petra Stano Maťašovská.

slovakia

left justify in out

Poskytovanie urgentnej zdravotnej starostlivosti bude podľa jej slov zabezpečené v plnom rozsahu a nepretržite, ako zvyčajne. "V tomto čase stúpa práve počet ošetrených pacientov na centrálnych príjmoch našich nemocníc. Okrem zvyčajných zdravotných ťažkostí sa viac ako inokedy vyskytujú zažívacie ťažkosti, úrazy a psychické problémy," priblížila.

 

Medzi medicínske odbory, ktoré fungujú v UNB plnohodnotne počas celého roka, patrí centrálny príjem, ARO, JIS, chirurgia, internistické disciplíny a pôrodníctvo.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona