Čentéš: Funkcia námestníka mi ponúknutá nebola

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 11:57 • 2 min
Čentéš: Funkcia námestníka mi ponúknutá nebola

BRATISLAVA - Prokurátor Generálnej prokuratúry SR Jozef Čentéš dnes potvrdil slová generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára, že funkcia námestníka mu ponúknutá nebola. Od svojho nadriadeného bol len informovaný o možnosti zúčastniť sa na výberovom konaní na tento post.

slovakia

left justify in out

"Potvrdzujem slová pána generálneho prokurátora z dnešnej tlačovej konferencie, že pri našom stretnutí v pondelok (22.7.) ma okrem iných vecí informoval o možnosti zúčastniť sa na výberovom konaní na pozíciu námestníka generálneho prokurátora. To znamená, že mi nebola ponúknutá táto funkcia, ale iba možnosť sa o ňu uchádzať. K tomu dodávam, že nemám v úmysle zúčastniť sa na výberovom konaní na funkciu námestníka generálneho prokurátora," vyhlásil v stanovisku Čentéš.

Viaceré médiá informovali, že Čižnár ponúkol Čentéšovi funkciu námestníka, a ten to odmietol. Čentéš je v súčasnosti zástupcom riaditeľa trestného odboru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona