Center Bostonu Gregory Campbell dobojoval

NETKY.SK • 7 Jún 2013, 09:36 • 2 min
Center Bostonu Gregory Campbell dobojoval

BOSTON - Kapitán Zdeno Chára prišiel až do konca play-off hokejovej NHL o jedného zo svojich kolegov v kádri Boston Bruins Gregoryho Campbella.

slovakia

left justify in out

Kanadský stredný útočník v treťom zápase finálovej série Východnej konferencie s Pittsburghom doplatil na svoju obetavosť, keď si zlomil nohu pri blokovaní strely Jevgenija Malkina v oslabení. Puk z Rusovej hokejky zlomil ihlicu jeho pravého lýtka. Napriek tomu strávil na ľade ešte minútu, ale bola jeho posledná v tejto sezóne.

Campbell v 15 zápasoch tohtoročného play-off strelil tri góly a na ďalších štyroch sa podieľal asistenciami. Patril ku kľúčovým mužom špeciálnej zostavy Bruins pre hru v početnej nevýhode. 

Boston je na najlepšej ceste postúpiť do finále Stanleyho pohára, nad Pittsburghom už vedie 3:0 na zápasy a v piatok na domácom ľade môže ukončiť sériu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies