Cena Zcash za deň prekonala hranicu 400 dolárov, následne klesla pod 300

NETKY.SK • 28 September 2017, 19:35 • 2 min
Cena Zcash za deň prekonala hranicu 400 dolárov, následne klesla pod 300

SOUL – Kryptomena Zcash, ktorá ponúka extra bezpečnosť a súkromie transakcií, má za sebou rušných 24 hodín.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V čase písania tohto článku (28.09.2017 18:30) sa Zcash obchoduje na úrovni 297,37 USD, avšak v skorých ranných hodinách bola jeho hodnota 413,06 dolárov. Zcash tak dosiahol najvyššiu úroveň od júna, kedy bola jeho hodnota takmer 440 dolárov. Tento mimoriadne volatilný deň spôsobilo oznámenie, že táto kryptomena by mohla byť pridaná do portfólia juhokórejských búrz. Táto pozitívna správa sa týka burzy Bithumb, ktorá je najväčšia v krajine.

 

img

 

Momentálny klesajúci trend sa však pravdepodobne bude od tých minulých trochu líšiť, keďže môže byť súčasťou dlhodobejšieho vývoja, vzhľadom na dnešné správy. Južná Kórea je známa tým, že dokáže rýchlo ovplyvňovať trh s kryptomenami a Zcash tak môže čoskoro opäť rásť.

Je aktuálny rast hodnoty Zcash len búrkou v pohári vody, alebo by sa mohol udržať aj v dlhšom období? Analýza jeho hodnoty hovorí, že by táto digitálna mena mohla mať stúpajúcu tendenciu aj v najbližších dňoch. Neočakáva sa však podobný astronomický nárast ceny, keďže za uplynulých sedem dní posilnil Zcash o 220 percent!

 

img

 

Vo februári tohto roku klesla hodnota Zcash na 26,30 USD a od tej doby jeho cena rástla priamo úmerne s jeho trhovou kapitalizáciou. Práve tento faktor bude zaujímavý aj v nasledujúcich dňoch, keďže nárast objemu peňazí v tejto digitálnej mene by mohlo znova tlačiť jeho cenu nahor.

Náš tip: Napriek poklesu hodnoty z úrovne 410 USD je výhľad Zcash naďalej vzostupný. Zmena tohto trendu je pravdepodobná vtedy, ak klesne aktuálny záujem investorov. Jeho RSI indikátor posledných 14 dní je už prekúpený, čo naznačuje, že rast ceny je momentálne presiahnutý. Krátkodobá konsolidácia v rozpätí 270 až 330 dolárov je celkom pravdepodobná, ale hodnota tejto kryptomeny by sa následne mohla opäť pohnúť k hranici 400 USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona