Cena Litecoinu by mohla byť podhodnotená pred spustením systému LitePay

NETKY.SK • 14 Február 2018, 18:52 • 2 min
Cena Litecoinu by mohla byť podhodnotená pred spustením systému LitePay

Z dnešnej analýzy cien na trhu s kryptomenami vyplýva, že Litecoin by mohol byť jeden z najviac podhodnotených altcoinov. Predpokladá sa však, že piata najsilnejšia kryptomena na trhu vzrastie v priebehu niekoľkých týždňov. Dôvodom rastu by malo byť spustenie transakčného systému na platby LTC - LitePay.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

LitePay ako potenciálny hráč na trhu

 

Platobný systém LitePay bude oficiálne spustený 26. februára. Tento dátum uviedla spoločnosť na sociálnej sieti Twitter. Systém umožní obchodníkom prijímať LTC platby okamžite bez ohľadu na to, kde sa nachádzajú ich zákazníci. Prostredníctvom karty LitePay budú môcť používatelia platiť globálnym obchodníkom na celom svete. Karta LitePay bude kompatibilná s Visa.

 

Spustenie systému LitePay prináša spoločnosť Litecoin. Pri jeho využívaní môžu zákazníci prijímať platby bez toho, aby sa museli obávať pomalých transakcií alebo volatility cien.

 

Zakladateľ spoločnosti Litecoin Chaarlie Lee prvýkrát prehovoril o projekte pred Vianocami. Počas niekoľkých týždňov budú mať zákazníci možnosť využívať novú infraštruktúru na nákup produktov a služieb v amerických dolároch. Infraštruktúra tiež umožní inštaláciu peňaženky Litecoin na mobilných a stolných prehliadačoch.

 

LitePay svojimi vlastnými slovami opisuje službu takto:

 

„Používajte LitePay pri maloobchode, elektronickom obchodovaní, fakturácii a prijímajte platby od zákazníkov kdekoľvek na svete. Prijímajte úhrady platieb priamo na svoj bankový účet vo vlastnej mene s nulovou cenovou volatilitou alebo rizikom.“

 

Nová platforma bola opísaná niektorými analytikmi ako “nový hráč na trhu“, ktorý dokázal vyriešiť problém s obmedzenou použiteľnosťou. S týmto problémom sa trápi väčšina najvýznamnejších kryptomien, vrátane Bitcoinu. Môžeme povedať, že v týchto dňoch Litecoin dosahuje rýchlejší pokrok ako Bitcoin. Ide hlavne o rýchlosť transakcie a cenovo dostupné poplatky. Dá sa očakávať, že cena Litecoinu teraz bude pomerne rýchlo stúpať.

 

Cenové úrovne LTC

 

Hodnota LTC tokenov prudko vzrástla na začiatku stredajšieho zasadnutia. V čase písania článku bola hodnota Litecoinu 218 dolárov.

 

Hodnota Litecoinu sa v súčasnosti pohybuje na dvojtýždňových maximách, čím sa dostal na piate miesto pred kryptomenu Cardano, ktorej trhová kapitalizácia bola na hranici 10 miliárd dolárov.

 

Objem transakcií LTC za posledných 24 hodín dosiahol 928 miliónov dolárov podľa CoinMarketCap. Viac ako tretina denných transakcií bola spracovaná na platforme OKEx, ktorá je teraz druhou najväčšou burzou na svete podľa objemu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies