Cena lístkov na zápas Mayweathera proti Pacquiaovi sa môže vyšplhať až na $150.000

NETKY.SK • 25 Február 2015, 20:00 • 2 min
Cena lístkov na zápas Mayweathera proti Pacquiaovi sa môže vyšplhať až na $150.000

LAS VEGAS – Dlho očakávaný boxerský súboj medzi Floydom Mayweatherom a Mannym Pacquiaom sa uskutoční 2.mája v Las Vegas, avšak lístky na zápas budú mať cenu zlata. Niektoré z nich však budú ešte drahšie.

slovakia

left justify in out

Na internete sa šíria zvesti o tom, že lístky priamo k ringu budú na čiernom trhu stáť až 150.000 dolárov. Objavili sa aj špekulácie, že žiadne lístky do generálneho predaja nepôjdu a fanúšikovia, ktorí sa budú chcieť dostať na zápas si budú musieť kupovať drahé lístky od priekupníkov.

Dúfajme, že sa nič z tohto nepotvrdí a box zostane prístupným všetkým, aj keď sa jedná o takýto mimoriadny zápas, na ktorom sa mnoho ľudí nabalí. Podľa odhadov si za tento zápas Mayweather a Pacquiao rozdelia okolo 200 miliónov dolárov a ďalšie stovky miliónov vygeneruje predaj práv na televízny prenos.

 

img

Stávkové kancelárie výrazne favorizujú Floyda Mayweathera, avšak v ringu by to nemuselo byť také jednoznačné. Možno Mayweather vyhrá, ale bude to pravdepodobne tesná výhra, keďže by mu Mannyho rýchlosť mohla robiť problémy. Američan bude pod veľkým tlakom aj kvôli veľkým očakávaniam jeho jasnej výhry a vtedy sa môže stať čokoľvek.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies