Cena Bitcoinu je späť na 8 500 USD. Po slabšom týždni sa trh prebúdza

NETKY.SK • 21 Máj 2018, 08:49 • 2 min
Cena Bitcoinu je späť na 8 500 USD. Po slabšom týždni sa trh prebúdza

V predchádzajúcich článkoch sme uviedli, že úroveň ceny Bitcoinu vo výške 8 200 USD je prahovou hodnotou, pretože pokles pod túto úroveň by mohol znamenať pád až pod 7 900 USD.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V priebehu posledných 24 hodín sa trh s kryptomenami odrazil a vzrástol. Tokeny ako Tron, Ontology a AirSwap zaznamenali nárast v rozmedzí 10 až 20 percent.

 

Ontology, Tron, AirSwap

 

Väčšina tokenov zažila menšie pády, ale nárast Bitcoinu spôsobil, že trh s kryptomenami jeho nárast sledovali a vzrástli spolu s ním.

 

Dňa 21. mája sa väčšina týchto tokenov odrazila od ich nedávnych strát, pričom zaznamenali veľké zisky v porovnaní s americkým dolárom. V porovnaní s Bitcoinom Ontology zaznamenal 10 percentný nárast. AirSwap vzrástol o viac ako 15% a Tron o 9,5%.

 

AirSwap je mimoriadne zaujímavý. Dá sa považovať za dlhodobú investíciu. Je 198. najväčšou kryptomenou s celkovou trhovou kapitalizáciou v hodnote 62 miliónov USD. Hoci je jeho trhový strop relatívne malý v porovnaní s ostatnými tokenmi, má viac priestoru na dlhodobý rast.

 

Index relatívnej sily AirSwap je 53, čo predstavuje neutrálnu zónu. Vzhľadom na to, že spoločnosť AirSwap stále vykazuje neutrálnu zónu po 15% náraste, exponenciálne priemery vykazujú pozitívny krátkodobý trend a je pravdepodobné, že bude pokračovať v raste.

 

Silný odraz

 

Spoločnosť Bitcoin zaznamenala trvalý klesajúci trend, pretože od začiatku mája sa jej nepodarilo dosiahnuť úroveň 10 000 USD. V posledných 7 dňoch cena Bitcoinu bola v rozmedzí 7 900 až 8 785 USD. Pokiaľ sa Bitcoinu podarí prekonať úroveň 8 800 USD, tak je možné, že jeho dynamika povedie k nárastu ceny až na 10 000 USD.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Erika

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona