Celtic sa snaží prestúpiť do anglického futbalu

NETKY.SK • 19 Marec 2012, 22:50 • 2 min
Celtic sa snaží prestúpiť do anglického futbalu

Celtic sa snaží prestúpiť do anglického futbalu - Futbal GLASGOW – Predseda Football League, Greg Clarke, vylúčil akúkoľvek šancu na prestup Celticu do League One (3. anglická liga-pozn.

slovakia

left justify in out

imgGLASGOW – Predseda Football League, Greg Clarke, vylúčil akúkoľvek šancu na prestup Celticu do League One (3.anglická liga-pozn.autora)alebo do Championship (2.anglická liga-pozn.autora).

Podľa správ z ostrovov, sa klub Old Firm tak zúfalo snaží pripojiť k anglickému futbalu, že by boli ochotní začínať aj v 3.anglickej lige (League One).
Celtic má náskok 21 bodov pred Rangers a Motherwell v Clydesdale Bank Premier League, ale ich Old Firm súperovi bolo odpočítaných 10 bodov kvôli prechodu pod nútenú správu.

Zdroje z klubu trvajú na tom, že to nie je kvôli tomu a Clarke sám povedal, že by bolo "neúctivé" voči škótskym futbalovým orgánom vstúpiť do takýchto rokovaní.

Clarke povedal: "Absolútne nemáme v úmysle rokovať s nejakým klubom z inej ligy, pokiaľ ide o členstvo v našej súťaži. Bolo by to veľmi neúctivé k škótskej FA a škótskej Premier League, a nič také nebude schválené vo Football League."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies