Celtic bude hľadať nového trénera, Deila končí

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 13:45 • 2 min
Celtic bude hľadať nového trénera, Deila končí

GLASGOW - Ronny Deila je na najlepšej ceste doviesť futbalistov Celticu Glasgow k piatemu titulu škótskeho majstra za sebou, ale tým sa jeho misia v klube skončí.

slovakia

left justify in out

Nórsky tréner tri dni po prehre v semifinále národného pohára s mestským rivalom Rangers oznámil, že táto sezóna je jeho posledná na lavičke tímu zo Celtic Parku. "Prežili sme pár sklamaní a momentov, keď sme nedosiahli to, čo sme chceli. Som k sebe dostatočne úprimný, aby som si to dokázal priznať," povedal pre klubový web 40-ročný Deila, ktorý prevzal Celtic v júni 2014 a v minulom ročníku s ním získal double.

 

Jeho predchodca Neil Lennon podľa BBC prejavil záujem vrátiť sa do funkcie. "The Hoops" sú päť kôl pred koncom lídrami tabuľky škótskej Premiership s osembodovým náskokom pred Aberdeenom. "Na prvom mieste musia byť záujmy klubu, nie moja osoba. Verím, že mužstvo sa teraz dokáže sústrediť na rozhodujúcu časť sezóny. Bolo a stále je pre mňa vyznamenaním trénovať v takom fantastickom klube," dodal Deila.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies