Celovečerný animovaný film o Šmolkoch uvedú 31. marca 2017

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 16:11 • 2 min
Celovečerný animovaný film o Šmolkoch uvedú 31. marca 2017

USA - Zástupcovia spoločnosti Sony Pictures Animation oznámili, že pripravovaný celovečerný animovaný film o Šmolkoch uvedú do kín celosvetovo 31. marca 2017.

slovakia

left justify in out

Animák podľa nich nebude nadväzovať na úspešné rodinné komédie Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013), v ktorých si zahrali napríklad Hank Azaria, Neil Patrick Harris alebo Jayma Mays. Chcú totiž, aby sa film viac ponášal na komiksy, ktoré vytvoril belgický umelec Pierre Culliford, známy ako Peyo.

 

Snímku chceli pôvodne verejnosti predstaviť už na budúci rok, filmári však mali pocit, že dovtedy by ju nemuseli stihnúť nakrútiť v požadovanej kvalite. Názov rozprávky ako aj mená hercov a herečiek, ktorí prepožičajú hlasy modrým postavičkám, plánujú zverejniť už čoskoro. O réžiu sa postará Kelly Asbury a produkciu má na starosti Mary Ellen Bauder, ktorá stála aj za projektmi Oblačno, miestami fašírky (2009) alebo Hotel Transylvánia (2012). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona