Čelnú zrážku s kamiónom 28-ročný vodič škodovky neprežil

NETKY.SK • 14 Október 2013, 15:12 • 2 min
Čelnú zrážku s kamiónom 28-ročný vodič škodovky neprežil

ŽILINA - Dopravná nehoda pri obci Turany si vyžiadala mladý ľudský život. Nehoda sa stala v nedeľu 13. októbra nadránom na ceste I/18 v katastri obce Turany.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 28-ročný vodič Škody Octavia prišiel o život po tom, čo sa čelne zrazil s kamiónom. Vodič Škody Octavia šiel smerom na Krpeľany, za miernou pravotočivou zákrutou prešiel z doposiaľ nezistených príčin do protismeru. I keď vodič kamióna strhol vozidlo doprava, nedokázal stretu s osobným autom zabrániť. Octaviu odhodilo mimo krajnice, kamión skončil v priekope, kde sa napokon aj prevrátil. Pri dopravnej nehode utrpel 28-ročný vodič Škody Octavia ťažké zranenia, ktorým pri prevoze do nemocnice podľahol. Kamionistovi alkohol v dychu nenašli. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona