Čelná zrážka za obcou Cabaj–Čápor: Štyria mŕtvi, stav 3-ročného chlapčeka stabilizovali

NETKY.SK • 25 August 2014, 11:25 • 2 min
Čelná zrážka za obcou Cabaj–Čápor: Štyria mŕtvi, stav 3-ročného chlapčeka stabilizovali

BRATISLAVA - Štyria ľudia zomreli pri autonehode, ktorá sa stala krátko po 20. hodine. Na ceste za obcou Cabaj – Čápor v smere na Šaľu sa čelne zrazili dve osobné autá, Škoda Octavia a Volkswagen Passat. V Octavii zahynul 23-ročný vodič, vo Volkswagene sa viezla štvorčlenná rodina. O život prišli dvaja dospelí ľudia, 42-ročný muž a 40-ročná žena. Nehodu neprežila ani ich 12-ročná dcéra.

slovakia

left justify in out

Nehoda, ktorá sa stala v nedeľu 25. augusta večer, si vyžiadala štyri obete. Ako agentúru SITA informovala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, 24-ročný vodič Octavie pravdepodobne prešiel do protismeru a čelne sa zrazil s VW Passat. Mladý šofér zomrel na mieste, v Passate zomrel 42-ročný vodič, jeho o dva roky mladšia manželka a ich 12-ročná dcéra. Ťažko zraneného trojročného chlapčeka, ktorý sedel v detskej autosedačke, previezla letecká záchranná služba do bratislavskej nemocnice. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje. 

 

Trojročný chlapec je po tragickej dopravnej nehode medzi obcou Cabaj - Čápor a Šaľou v stabilizovanom stave a mimo ohrozenia života. Pre agentúru SITA to povedala hovorkyňa Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave Dana Kamenická.

 

Všetci pasažieri boli po autonehode zakliesnení vo vozidlách, hasičom trvalo ich vyslobodenie zhruba 15 minút. Cesta medzi Cabaj-Čáporom a Šaľou bola neprejazdná v oboch smeroch




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona