Čelná zrážka skončila tragicky: Zomrel iba sedemročný chlapec!

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 15:45 • 2 min
Čelná zrážka skončila tragicky: Zomrel iba sedemročný chlapec!

ŠTVRTOK NA OSTROVE - Tragickú dopravnú nehodu, ktorá sa stala v sobotu (6.7.) medzi obcami Štvrtok na Ostrove a Lehnice v okrese Dunajská Streda vyšetruje polícia ako prečin usmrtenia.

slovakia

left justify in out

K nehode došlo o 17.15 h, kedy vodič osobného auta BMW 520 prešiel v mierne ľavotočivej zákrute do protismeru a čelne sa zrazil s prichádzajúcim nákladným autom. TASR informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová.

"V BMW utrpel ťažké zranenie sedemročný chlapček z Dunajskej Lužnej, časti Nové Košariská, ktorý zraneniam po prevoze do nemocnice podľahol," konštatovala hovorkyňa s tým, že 25-ročnému vodičovi BMW zo Stupavy už predtým zadržali vodičský preukaz a utrpel ťažké zranenia. Dodala, že vodič nákladného auta pri nehode neutrpel zranenie. Polícia dopravnú nehodu zadokumentovala a presnú príčinu a mieru zavinenia určí ďalšie vyšetrovanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies