Čelná zrážka si vyžiadala päť ťažko zranených osôb

NETKY.SK • 21 Apríl 2018, 11:08 • 2 min
Čelná zrážka si vyžiadala päť ťažko zranených osôb

KYSUCKÉ NOVÉ MESTO/BRATISLAVA - Čelná zrážka v obci Povina v okrese Kysucké Nové Mesto si vyžiadala päť ťažko zranených osôb. V piatok predpoludním, z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel 68-ročný vodič jazdiaci na Škoda Octavia plynule do protismerného jazdného pruhu.

slovakia

left justify in out

Ľavou časťou zachytil spätné zrkadlo protiidúceho VW Touran a následne bez brzdenia a zmeny smeru jazdy pokračoval v protismernom jazdnom pruhu, v ktorom sa čelne zrazil s protiidúcim Renault Scenic, ktoré viedla 36-ročná vodička.

 

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Baloghová, pri dopravnej nehode utrpeli ťažké zranenia vodič Škody Octavia a dve maloleté deti cestujúce vo vozidle Škoda Octavia.

 

S ťažkými zraneniami previezli do nemocnice vodičku Renaultu a jej spolujazdkyňu. Hmotná škoda na vozidlách je odhadnutá na 12 000 eur.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies