Čelná zrážka sanitky s autom: 7 zranených!

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 11:00 • 2 min
Čelná zrážka sanitky s autom: 7 zranených!

BREZNO - Zranenia siedmich ľudí si vyžiadala nehoda sanitky v obci Čierny Balog v okrese Brezno. Vozidlo rýchlej zdravotníckej pomoci v stredu okolo 15:40 zrazilo s protiidúcim autom.

slovakia

left justify in out

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Jana Vrbická, 52-ročný vodič sanitky v pravotočivej zákrute z doposiaľ nezistených príčin prešiel cez plnú deliacu čiaru do protismeru, kde sa čelne zrazil s osobným motorovým vozidlom Nissan Almera, ktoré viedol 38-ročný vodič z Čierneho Balogu.

Pri nehode sa zranilo sedem ľudí. Vodič sanitky a 84-ročná žena sediaca vzadu v sanitke utrpeli ťažké zranenia, z ktorých sa budú liečiť viac ako 42 dní. Sedemdesiatštyriročná žena a 62-ročný muž, ktorí boli tiež v sanitke utrpeli ľahké zranenia. Vodič Nissanu, rovnako aj jeho dve 17-ročné spolujazdkyne utrpeli ľahké zranenia s dobou liečenia do sedem dní. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na tritisíc eur. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie za prečin ublíženia na zdraví a na vyšetrovaní sa podieľa aj znalec z odboru cestnej dopravy. Okolnosti nehody vyšetruje polícia v Brezne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona