Čelná zrážka pri Detve: Košičan (†72) nehodu neprežil, traja sú zranení

NETKY.SK • 27 Október 2014, 09:50 • 2 min
Čelná zrážka pri Detve: Košičan (†72) nehodu neprežil, traja sú zranení

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Jeden človek zomrel a traja sa zranili pri zrážke troch áut v nedeľu popoludní na ceste medzi Stožkom a Detvou.

slovakia

left justify in out

O 14:25 na rovnom úseku cesty prvej triedy v smere na Detvu prešiel 69-ročný vodič Fiatu Punto z neznámych príčin do protismeru, kde sa čelne zrazil s VAZ-om so 72-ročným Košičanom za volantom. VAZ odhodilo do priekopy, vodič bol na mieste mŕtvy. Fiat následne narazil zozadu do Mazdy, ktorú viedol 57-ročný muž z Lehôtky, a tiež ju vytlačil do priekopy. Šofér Punta, jeho 63-ročná spolujazdkyňa a 57-ročná spolujazdkyňa z Mazdy utrpeli ľahké zranenia s liečením do siedmich dní.

 

Alkohol u vodičov nezistili, u mŕtveho nariadili súdnu pitvu. Škodu na autách odhadli na 2 500 eur. Ako informovala hovorkyňa banskobystrickej krajskej polície Mária Faltániová, v prípade začali trestné stíhanie pre usmrtenie. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies