Céline Dion prispeje na soundtrack filmu Kráska a zviera

NETKY.SK • 20 Január 2017, 10:26 • 2 min
Céline Dion prispeje na soundtrack filmu Kráska a zviera

TORONTO - Kanadská speváčka Céline Dion prispeje na soundtrack snímky Kráska a zviera, ktorá je novou verziou rovnomenného animovaného filmu z roku 1991.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročná interpretka nahrá pre novinku skladbu How Does A Moment Last Forever. Dion sa podieľala aj na spomínanom pôvodnom filme, keď spolu s Peabom Brysonom naspievala singel Beauty and the Beast. "Som nadšená, pretože môžem oznámiť, že nahrám úplne novú skladbu How Does A Moment Last Forever pre film Kráska a zviera spoločnosti Disney. Bola som súčasťou pôvodnej snímky a bol to magický zážitok. Je pre mňa skutočnou poctou, že môžem byť opäť súčasťou tohto filmu," uviedla speváčka prostredníctvom služby Instagram.

 

 

 

How Does a Moment Last Forever napísali Tim Rice a Alan Menken, ktorý je spoluautorom menovanej piesne Beauty and the Beast. Tú pre nový film nahrajú Ariana Grande a John Legend.

 

Nové spracovanie Krásky a zvieraťa režíroval Bill Condon, v hlavných úlohách sa predstavia Emma Watson a Dan Stevens. Okrem nich si v novinke zahrali aj Luke Evans, Josh Gad, Emma Thompson, Kevin Kline, Audra McDonald, Ian McKellen, Ewan McGregor, Stanley Tucci či Gugu Mbatha-Raw. Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 16. marca, pričom soundtrack vyjde o šesť dní skôr.

 

Céline Marie Claudette Dion sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1980 a doteraz vydala 26 štúdioviek, 17 kompilácií a sedem živých nahrávok, pričom spieva v angličtine aj francúzštine. Jej zatiaľ posledným albumom je Encore un soir, ktorý vydala v auguste 2016. Na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power Of Love, Because You Loved Me, All By Myself, I'm Your Angel či A New Day Has Come. Získala viac ako dve stovky cien, vrátane piatich Grammy. Vlani jej udelili Billboard Icon Award za celoživotné dielo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies