Celeste Buckingham zverejnila videoklip k piesni Loving You

NETKY.SK • 27 Október 2015, 11:08 • 2 min
Celeste Buckingham zverejnila videoklip k piesni Loving You

BRATISLAVA - Slovenská speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham zverejnila skladbu Loving You. Interpretka sa pri tvorbe piesne inšpirovala vlastnými skúsenosťami.

slovakia

left justify in out

"Pesnička vznikla v čase, keď som bola zamilovaná, ale neistá. Nevedela som, kam ma tá láska bude viesť, či nám to vydrží a či to celé nakoniec bude stáť za to. Cítila som sa, akoby som sa topila a zároveň som aj chcela, nech ma to utopí. Bola som hlboko zamilovaná a preto vznikla skladba Loving You," prezradila speváčka. Na piesni sa podieľali aj Earl Cohen, Jeff Gueritey, Josh Glazer, ale tiež Martin "Maxo" Šrámek a Andrej Hruška z bratislavského štúdia Littlebeat.


Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj videoklip, v ktorom si s Buckingham zahral spevák Matěj Vávra. Práve on inšpiroval speváčku k napísaniu skladby. "Celeste ma požiadala, či by som hral v jej klipe a po pár dňoch premýšľania som dospel k rozhodnutiu, že do toho rád pôjdem. Chcela docieliť reálne emócie, o ktoré predovšetkým v hudbe ide - ten názor zastávam aj ja sám, nech si o tom každý myslí, čo chce. Máme peknú pamiatku na začiatok nášho vzťahu. A pre mňa to bola ako zaujímavá skúsenosť, tak aj zážitok, na ktorý budeme obaja radi spomínať," vyjadril sa spevák.


"Klip Loving You je príbehom o láske, ktorá je krásna a napriek tomu aj krutá, pretože ten druhý človek sa stal celým svetom pre hlavnú postavu, pre mňa. Chceli sme ukázať netypickú stranu romantického vzťahu, tú náročnejšiu a úprimnejšiu časť lásky. Človek sa bojí, pretože je zraniteľný," uviedla 20-ročná rodáčka z Zürichu. O réžiu klipu, ktorý nakrúcali v opustenej hale v Prešove, sa postaral Roland Wraník. "Ide o pocitový klip, v ktorom sme sa snažili zachytiť emóciu, ktorá vznikne, keď je zamilovaný človek nešťastný, v okamihu, keď ho partner trápi. Celeste prišla s myšlienkou, ktorá korešpondovala so skladbou a ja som sa k nej snažil vymyslieť veľmi jednoduchý a pritom zaujímavý vizuál. Nechceli sme nič komplikované, len naozaj pekné, emotívne obrázky," objasnil Wraník.


Na choreografii spolupracoval Miňo Kereš. "Choreografiu sme nacvičovali približne týždeň," prezradila speváčka a dodala, že choreografi boli na pľaci aj počas nakrúcania, aby každá scéna vyzerala čo najlepšie a najprirodzenejšie. "Preto v klipe aj vidno to, ako sme obaja postupne stále viac špinaví, unavení a ešte viac emocionálni," uzavrela interpretka. Celeste Rizvana Buckingham začala v dvanástich písať texty, pričom jedna z jej prvých piesní je Blue Guitar. Zviditeľnila sa v šou Česko Slovenská SuperStar. V roku 2012 vydala prvý album Don't Look Back, z ktorého pochádza aj hit Run Run Run. Má za sebou aj niekoľko spoluprác. So skupinou AMO nahrala skladbu Swing a s rapperom Majkom Spiritom sa predstavila v duetoch Ja a ty a I Was Wrong. V novembri 2013 vydala druhý album Where I Belong. Vlani sa predstavila ako princezná vo filme Láska na vlásku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona