Celeste Buckingham uviedla do života EP So Far So Good, album krstili fanúšikovia

NETKY.SK • 18 November 2015, 10:22 • 2 min
Celeste Buckingham uviedla do života EP So Far So Good, album krstili fanúšikovia

BRATISLAVA - Slovenská speváčka americko-švajčiarskeho pôvodu Celeste Buckingham pokrstila v utorok večer v Rivers Clube nové EP So Far So Good. Na slávnostné uvedenie nahrávky pozvala speváčka rodinu, najbližších kolegov a hŕstku fanúšikov.

slovakia

left justify in out

Nové EP pozostávajúce z piatich skladieb je akousi ochutnávkou z pripravovaného albumu, ktorý by mladá speváčka chcela vydať začiatkom budúceho roka. „Na jar chystám pokračovanie, toto je len predvianočná ukážka toho, čo prichádza. Teraz som viac ako dva roky nahrávala album v Amerike, takže tých pesničiek bude viac ako päť. Týmto som len chcela ukázať, čo prichádza, je to len prvá časť toho celého,“ prezradila Buckingham počas večera.


Ako speváčka ďalej naznačila, s vydaním albumu chystá i veľké turné. „Na jar bude aj turné. Plánujeme veľké veci a veľmi sa na to tešíme. Dúfame, že sa ľuďom budú páčiť nielen pesničky na tomto CD, ale aj tie, čo chystáme,“ povedala sympatická tmavovláska. Materiál na nový album vznikal podľa jej slov z veľkej časti v Amerike.

 

„V Amerike sa to celé písalo a skladalo, základ urobil producent Earl Cohen a jeho tím, ktorému veľmi ďakujem a dokončovalo sa to u Martina Šrámka a Andreja Hrušku v štúdiu Littlebeat v Bratislave. Som nadšená. Síce som šla do veľkého sveta, ale napokon som sa vrátila s albumom sem, aby mohla byť súčasťou toho celého aj moja rodina,“ poznamenala 20-ročná interpretka, ktorá pred samotným krstom dopriala hosťom zhruba trištvrtehodinový koncert s kapelou King Shaolin a na pódiu sa počas večera predstavila aj po boku svojej lásky Matěja Vávru, s ktorým spoločne odohrali skladbu Unpredictable. Čerstvé EP uviedla do života skupinka fanúšikov, ktorých speváčka pozvala na základe rýchlej súťaže na sociálnych sieťach. „Dala som na sociálne siete takú výzvu, zavesila som titulku tohto EP a poprosila som fanúšikov, nech mi pošlú nejaké svoje fotky a komenty, prečo by mali prísť na tento krst práve oni,“ priblížila Buckingham.

 

„Chcela som, aby pokrstili toto nové EP práve fanúšikovia, pretože niekedy zabúdame, že sú to hlavne oni, ktorí nás podporujú a ktorí nám dávajú možnosť pokračovať v tom, čo robíme. Je to taká moja ďakovačka,“ vysvetlila speváčka. Obľúbenej interpretke napokon bezprostredne po krste zagratulovala i kolegyňa zo súťaže X Factor Sisa Sklovská a všetko dobré jej popriali aj Andrea Gavačová a sestry Nízlové.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies